team Cornelissen

Expediteur / Planner

Jij & Team Cornelissen?

Als expediteur/planner van Cornelissen Groep word je onderdeel van het hechte en gezellige Team Cornelissen. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt binnen Team Cornelissen. We klaren tenslotte samen de klus!

 • Betrokken werkgever
 • Hecht en gezellig team
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Omschrijving

Als planner / expediteur stap je in een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om de dienstverlening optimaal te laten verlopen. Iedere dag ben je in contact met betrokken collega’s en collega vervoerders die vooruit willen. Je bent verantwoordelijk voor de planning van transportopdrachten en de optimale inzet van chauffeurs. Tevens ook voor het in- en verkopen van lading in de markt.

Functie-eisen

 • Naast de Nederlandse taal beheers je de Duitse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je beschikt over een handelsgeest;
 • Je weet hoeveel pallets er in een auto passen en vindt het een uitdaging om zendingen te zoeken zodat de auto optimaal geladen is.
 • Je kunt vooruit kijken en lost problemen op voordat ze ontstaan.
 • Daarnaast ben je prijsbewust en bekend met de rij- en rusttijdenwet.

Wie zoeken wij?

Een collega met wie het prettig samenwerken is! Je beschikt over uitstekende topografische kennis en je bent handig met computersystemen. Je bent positief ingesteld, schakelt snel en behoudt het overzicht zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Bovenal voel je je thuis in de dynamische wereld van transport & logistiek.

Wat bieden wij?

Een afwisselende en uitdagende, fulltime, baan met uitzicht op vast dienstverband. Diverse secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenregeling. Net zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf met ambitie om te groeien. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Samenwerken, klant- en resultaatgerichtheid staan hoog in het vaandel.

Wij maken graag kennis met je en zien je CV en motivatie graag tegemoet via de sollicitatiebutton.

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Janneke Gijsbers, HR Adviseur, op 024-3724724.

 • Nijmegen
 • Fulltime
 • Enige relevante werkervaring
 • Nederlands, Duits en Engels

Direct solliciteren

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.