Team Cornelissen

Medewerker Bedrijfsbureau

Jij & Team Cornelissen?

Als medewerker bedrijfsbureau word je onderdeel van het hechte en gezellige Team Cornelissen. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt binnen Team Cornelissen. We klaren tenslotte samen de klus!

 • Betrokken werkgever
 • Hecht en gezellig team
 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Wat ga je doen?

Als medewerker bedrijfsbureau is het belangrijk dat je prioriteiten kunt stellen. Je onderhoudt de communicatie met klanten, via telefoon en email, verwerkt ontvangen orders en voert deze handmatig en elektronisch in administratieve systemen. Ook verwerk je vrachtdocumenten in het systeem, uren t.bv. de afrekening en archiveert en scant deze. Daarnaast verzorg je de administratieve afhandeling inzake extra handling/VAL activiteiten en overige kosten in de systemen. Je stuurt de warehousemedewerkers aan en verzorgt de planning betreft inslag/uitslag/laden/lossen en bijbehorende afstemming. Je registreert klachten en controleert de uren van zowel reguliere als uitzendkrachten.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Betrokken werkgever
  Een modern transportbedrijf met ruim 90 jaar ervaring – warm familiebedrijf waar je geen nummer bent.
 • Hecht team
  Een hecht en gezellig team van zo’n 800 collega’s waar naar elkaar geluisterd wordt.
 • Goede werksfeer
  Een omgeving waar hard gewerkt wordt maar ook ruimte is om te lachen – waar werknemers vrijheid hebben en eigen initiatief mogen tonen.
 • Arbeidsvoorwaarden en meer…
  Vergoeding conform CAO Beroepsgoederenvervoer – interne opleidingsmogelijkheden vanuit de Cornelissen Academy – goede secundaire arbeidsvoorwaarden, bv. pensioenregeling – uitzicht op vast dienstverband.

Wil jij onderdeel worden van Team Cornelissen? Solliciteer dan direct. We kijken uit naar je reactie!

 • Nijmegen
 • Fulltime
 • MBO opleiding voorkeur logistiek
 • Rijbewijs B
 • Nederlands en Engels
 • ICT toepassing voor MS office pakketten

Direct solliciteren

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.