team Cornelissen

Administratieve medewerker emballage

Jij & Team Cornelissen?

Als administratieve medewerker emballage word je onderdeel van het hechte en gezellige Team Cornelissen. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt binnen Team Cornelissen. We klaren tenslotte samen de klus!

 

 • Betrokken werkgever
 • Prettige werksfeer
 • Hecht en gezellig team
 • Goede arbeidsvoorwaarden

Omschrijving

Als medewerker van de emballage afdeling ben je verantwoordelijk voor de administratie van de dagelijkse binnenkomende palletbonnen. De palletbonnen worden nagekeken op juistheid aan de hand van het transportmanagementsysteem (TMS). Verder is het belangrijk dat de palletbonnen op juiste wijze gearchiveerd worden.

Het betreft een functie voor minimaal 20 uur en maximaal 24 uur in de week.

Functie-eisen

 • MBO werk- en denkniveau
 • Cijfermatig goed onderlegd
 • Affiniteit en basiskennis van transport
 • Kennis van Microsoft programma’s
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Duitse, Engelse of Poolse taal

Wie zoeken wij?
Een zorgvuldig persoon die op zoek is naar een parttime job. Waarin plezier, resultaat en samenwerking hoog in het vaandel staat. Daarnaast ben je flexibel, enthousiast en voelt je thuis in de dynamische wereld van transport & logistiek.

Wat bieden wij?

Uiteraard bieden we je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf dat een kwaliteitsslag aan het maken is door zaken nog slimmer, meer planmatig en super efficiënt aan te pakken. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Samenwerken, klant- en resultaatgerichtheid staan hoog in je vaandel. Wij investeren in jouw vervolg opleiding.

Wij maken graag kennis met je en zien je CV en motivatie graag tegemoet via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Janneke Gijsbers, HR Adviseur, op 024-3724724. 

 • Nijmegen
 • Parttime
 • MBO werk- en denkniveau
 • Nederlands, Engels en Duits

Direct solliciteren

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.