team Cornelissen

Teamleider Transport

Als teamleider van Cornelissen Groep word je onderdeel van het hechte en gezellige Team Cornelissen. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt binnen Team Cornelissen. We klaren tenslotte samen de klus!

 • Prettige werksfeer
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Hecht en gezellig team
 • Betrokken werkgever

Omschrijving
Als teamleider geef je leiding aan een cel van onze transportactiviteiten. Binnen deze cel draag je zorg voor een correct beheer van de middelen (personeel & equipment) en een zo optimaal mogelijke invulling van de processen en activiteiten. Denk hierbij aan transportplanning, ritafhandeling, ritopvolging en urencontrole. Verder dien je periodiek afgestemde KPI’s op te leveren. Ook input geven aan de meerjarenplannen voor de business unit Transport behoort tot de functie. Daarnaast werk je constructief samen met het shared service center van Cornelissen Groep.

Functie eisen

 • MBO+ werk- en denkniveau
 • Je bent sociaal en beschikt over leidinggevende capaciteiten
 • Afgeronde opleiding richting transport & logistiek
 • Meerdere jaren ervaring in een dynamische transportorganisatie
 • Goede beheersing Duitse en/of Engelse taal
 • In bezit van rijbewijs B

Wie zoeken wij?
Enthousiaste teamleider die fulltime in de week beschikbaar is. Waarin plezier, resultaat en samenwerking hoog in het vaandel staat. Je gaat altijd voor kwaliteit! Daarnaast ben je flexibel, enthousiast en voelt je thuis in de dynamische wereld van transport & logistiek.

Wat bieden wij?
Uiteraard bieden we je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf dat een kwaliteitsslag aan het maken is door zaken nog slimmer, meer planmatig en superefficiënt aan te pakken. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd. Samenwerken, klant- en resultaatgerichtheid staan hoog in je vaandel.

Wij maken graag kennis met je en zien je CV en motivatie graag tegemoet via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met afdeling HR, op 024-3724724.

 • Nijmegen
 • Fulltime
 • Enige relante w

Direct solliciteren

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.