team Cornelissen

Corporate Recruiter

Jij & Team Cornelissen?

Als Recruiter van Cornelissen Groep word je onderdeel van het hechte en gedreven HR Team. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt. We klaren tenslotte samen de klus! In deze functie werk je voor en op onze locaties Nijmegen, Tilburg, Pijnacker en Zwolle. Daarom is het handig als je centraal in Nederland woont en reizen geen probleem is.

  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Hecht en gezellig team
  • Betrokken werkgever
  • Prettige werksfeer

Wat is je focus?
Simpelweg, alles wat met recruitment en employer branding te maken heeft! Jij wordt onze zelfstandige recruiter en bent in de lead om je ‘recruitment warehouse’ op te zetten en verder uit te bouwen. Ons HR team en ook de rest van de organisatie zijn toe aan structureel & professioneel recruitment en daarom zoeken we jou! En aangezien jij als recruitment specialist ons gaat vertellen wat er moet gebeuren, zullen we het kort en krachtig houden. Jij bent de searcher, de interviewer en de sparringpartner voor je managers. De bouwer, de recruitmentproces optimalisator en de employer brander ineen. Dit alles met een focus op het vinden, hiren en binden van de allerbeste chauffeurs en logistiek kantoorpersoneel.

Wie ben jij?
Een allround recruitment specialist die weet wat ervoor nodig is om recruitment op te zetten en te managen. Een pragmatist met briljante initiatieven op het vlak van recruitment 2.0 en employer branding. Een resultaatgerichte en flexibele communicator met focus en een groot verantwoordelijkheidsgevoel voor jouw eigen recruitmenthuis. En dan is het super meegenomen dat je ook nog een netwerk en ervaring met werven in de logistiek hebt. Gecombineerd met een onovertroffen winnaarsmentaliteit en een gezonde dosis humor!

Een schaap met vijf-en-een-halve poot? Klopt! Die zoeken we stiekem ook. Iemand die in een vrije omgeving succesvol gaat recruiten en ons employer brand tot grote hoogte kan boosten! Maar, mocht je nou iets minder ervaren zijn in één of twee zaken en tóch het gevoel hebben dat JIJ onze recruiter bent? Geen probleem, solliciteer gerust en overtuig ons.

Wat bieden wij jou?
Alle vrijheid en verantwoordelijkheid om Recruitment zelfstandig op te zetten. Zie het als jouw ‘start-up’ binnen een professioneel familiebedrijf dat een serieuze kwaliteitsslag aan het maken is en een duidelijke groeistrategie heeft! Daag ons uit en wees vooral jezelf, dan bieden wij jou alle samenwerking en middelen om daadwerkelijk succesvol te zijn. In een gedreven, collegiale omgeving met goede arbeidsvoorwaarden. Waaronder de mogelijkheid tot een vast contract, een serieus salaris, een leaseauto, een telefoon oftewel the total package. Én meer dan voldoende vrijheid en vakantiedagen voor een goede work-life balans!

Wie zijn wij?
Wij zijn Cornelissen Groep. Een vooruitstrevend bedrijf met ruim 800 betrokken medewerkers en een wagenpark van 370 moderne vrachtwagens. Wij bieden slimme en duurzame oplossingen op het gebied van logistiek. Al bijna 90 jaar houden wij ons bezig met transport, warehousing, pallets en geconditioneerde oplossingen. Iedere dag verleggen we onze grenzen, letterlijk en figuurlijk. Met team Cornelissen innoveren we elke dag weer, staan we klaar voor onze klanten en doen we het samen iedere dag beter. Binnenkort ook met jou?

Zit je inmiddels op het puntje van je stoel? Wij zijn ook oprecht benieuwd naar jou! Trigger ons met jouw motivatie & CV en solliciteer via de button. Dan beloven we je zo spoedig mogelijk persoonlijk te contacten. Meer info of vragen op voorhand? Neem gerust contact op met onze afdeling HR via 024-3724724 of vacature@cornelissen.nl.

  • Midden Nederland
  • Fulltime
  • Nederlands, Engels

Direct solliciteren

  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.