Bakwagenchauffeur Schiedam

Jij & Team Cornelissen?

Als chauffeur van Cornelissen Groep word je onderdeel van het hechte en gezellige Team Cornelissen. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt binnen Team Cornelissen. We klaren tenslotte samen de klus!

Wie zijn wij?
Wanneer je chauffeur bent bij Cornelissen, heb je het goed voor elkaar! Je werkt bij een betrokken werkgever, met een warm familiegevoel. Er heerst een goede werksfeer, je krijgt de vrijheid en initiatief tonen wordt gewaardeerd. Je rijdt met modern materieel, en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld!

Wat ga je doen?
Als bakwagenchauffeur vanuit standplaats Schiedam bevoorraad je overheidsgebouwen, zorginstellingen, ziekenhuizen en horeca. De mensen zien je graag komen, want jij zorgt ervoor dat zij in de pauzes en op andere gewenste momenten kunnen genieten van de door jou geleverde goederen/producten. Het gaat om werkdagen van maandag t/m vrijdag en soms zaterdag (ook 4 dagen). Werktijden zijn ongeveer van 4.30 tot 16.30.

Je bent in het bezit van een rijbewijs C en code 95 (of bezig bent om deze te halen). Verder ken je goed de weg in Nederland en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en sta jij fysiek je mannetje (rolcontainer). Jij zorgt ervoor dat de goederen/producten met een rolcontainer in het magazijn terecht komt.

Wie zoeken wij?
Samen, werken in het hart van de organisatie aan een betekenisvol resultaat; dat is waar wij voor staan. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wat bieden wij?
Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf dat een kwaliteitsslag aan het maken is door zaken nog slimmer, meer planmatig en super efficiënt aan te pakken.

Wij maken graag kennis met je en zien je CV en motivatie graag tegemoet via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met afdeling HR, op 024-3724724 of vacature@cornelissen.nl

  • Schiedam
  • Fulltime
  • Rijbewijs CE, Code 95
  • Relevante werkervaring
  • Nederlandse

Direct solliciteren

  • Dit móeten we mededelen:
    Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.