team Cornelissen

Business Controller

Houd jij van cijfers, data, systemen en processen?
Wil jij graag onderdeel zijn van een familiebedrijf met ambities voor de toekomst waar ruimte is voor jouw ideeën, kennis en kunde?
Dan ben jij wellicht onze nieuwe business controller!

Als business controller binnen onze snelgroeiende familiaire organisatie wordt jij ingezet om kritische bedrijfsprocessen met financiële impact transparant te maken en te verbeteren. Jij gaat succesvol worden met een kritische resultaatgerichte drive. Je bent trots op je analytische vaardigheden en vindt het leuk om deze kennis over te brengen op anderen en mensen mee te nemen in verandering en verbeteringsprocessen. Want daar krijg jij uiteindelijk energie van!

Ben je enthousiast? Wordt jij onze nieuwe Business Controller?

 • Vooruitstrevende werkgever
 • Prettige werksfeer
 • Moderne werkomgeving
 • Betrokken werkgever
 • Ontwikkelingsmogelijkheden

Wat ga je doen?

In onze dynamische en continu veranderende organisatie ben je in staat om zaken voor elkaar te krijgen. Je voorziet het MT, de directie en onze klant van input en advies, op basis waarvan bedrijfsdoelen geformuleerd worden en strategische knopen worden doorgehakt.

Wat zijn overige taken en verantwoordelijkheden van de Business Controller?

 • Weekrapportages maken van alle business units;
 • Klant analyses maken;
 • Mee verder ontwikkelen van KPI rapportages welke aansluiten op strategische doelen;
 • Procesverbeteringen zien en doorvoeren;
 • Klant specifieke rapportages opstellen;
 • Interne controles uitvoeren.

Wij verwachten van jou?

We zoeken een collega die zin heeft in de uitdagingen van een dynamische familie onderneming met ambitieuze toekomstplannen. Als Business Controller rapporteer je aan onze Financieel Directeur en ben je verantwoordelijk voor de controle van de interne en externe financiële administratie en processen. Jij kan samen met de administratie en operatie een proces inrichten dat snelle, overzichtelijke en nauwkeurige rapportages mogelijk maakt en je kan deze rapportages verrijken met de inzichten die nodig zijn voor de verschillende afdelingen en klanten.

Verder zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met:

HBO/WO werk- en denkniveau:

 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring in de logistiek / transport geniet de voorkeur;
 • Goede kennis van Excel en PowerBI;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Analytisch en kritisch;
 • Leergierig en de drive om te willen verbeteren.

Samen, werken in het hart van de organisatie aan een betekenisvol resultaat; dat is waar wij voor staan. Voel jij je hiertoe aangetrokken? En voldoe je ruimschoots aan het functieprofiel? Dan zijn we heel benieuwd naar jouw sollicitatie!

Wat bieden wij?

Wij bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf dat een kwaliteitsslag aan het maken is door zaken nog slimmer, meer planmatig en super efficiënt aan te pakken.

Wij maken graag kennis met je en zien je CV en motivatie graag tegemoet via de sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met afdeling HR, op 024-3724724 of vacature@cornelissen.nl

 • Nijmegen
 • Fulltime
 • HBO / WO Niveau
 • Relevante werkervaring
 • Nederlandse en Engelse

Direct solliciteren

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.