Team Cornelissen

Transportplanner Nijmegen

Jij & Team Cornelissen?

Weet jij precies wat het werk van een planner inhoudt in de transportwereld? Krijg jij energie van het optimaal inplannen van routes, aansturen van de chauffeurs en snel schakelen? Dan zoeken we jou! Als medewerker van Cornelissen Groep word je onderdeel van het hechte en gezellige Team Cornelissen. Wij vinden het belangrijk dat ieder teamlid zich gewaardeerd en erkend voelt binnen Team Cornelissen.

 • Prettige werksfeer
 • Ontwikkeling- en doorgroeimogelijkheden
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Betrokken werkgever

Omschrijving
Voor onze standplaats in Nijmegen zijn wij op zoek naar een  transportplanner. Als transportplanner stap je in een uitdagende werkomgeving waarbij je veel ruimte en vrijheid krijgt om de dagelijkse operatie optimaal te laten verlopen. Vanaf onze standplaats Nijmegen rijden wij groupage/stukgoed. Elke dag ben je in contact met betrokken en gedreven collega’s en opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van transportopdrachten en de optimale inzet van beschikbare chauffeurs en materiaal. Je geeft operationeel leiding aan een gedreven groep chauffeurs, neemt deel aan werkoverleg en bezoekt chauffeursbijeenkomsten. Dagelijks sta je in contact met je teamleider.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een kostenbewuste, ondernemende en mensgerichte transportplanner, die de focus wil leggen op chauffeur, klant en resultaat. Je schakelt snel, kunt goed analyseren, werkt zelfstandig en houdt overzicht over je werkzaamheden zodat je de juiste beslissingen kunt nemen. Je beschikt over een MBO+ of HBO- niveau, hebt een studie gevolgd in de richting van logistiek en hebt de nodige ervaring.  Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Poolse en/of Engelse taal en bent gemakkelijk in de omgang. Je bent bereid om in het weekend te werken en kan omgaan met flexibele werktijden.

Wat bieden wij?
Je krijgt een mooie functie binnen een hecht team. Uiteraard bieden we je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf met ambitie om te groeien en jezelf verder te ontwikkelen.

Ben jij de teamplayer die wij zoeken?

Wij maken graag kennis met je en zien je CV en motivatie graag tegemoet via vacature@cornelissen.nl Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met afdeling HR op 024-3724724.

 • Nijmegen
 • Fulltime
 • MBO+ Niveau (richting Logistiek)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Nederlands, Pools en/of Engels
 • MS Office, TMS, BC en Routeplanning

Direct solliciteren

 • Dit móeten we mededelen:
  Wanneer je op aanmelden drukt ga je akkoord met ons privacy policy.