EmailTwitterFacebookLinkedIn

Cornelissen Opleidingstraject

Wie zijn wij?

Wanneer je chauffeur bent bij Cornelissen, heb je het goed voor elkaar! Je werkt bij een betrokken werkgever, met een warm familiegevoel. Er heerst een goede werksfeer, je krijgt de vrijheid en initiatief tonen wordt gewaardeerd. Je rijdt met modern materieel, en de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld!

Wat ga je doen?

Heb jij altijd al de droom gehad om vrachtwagenchauffeur te worden? Een baan waar je veel vrijheid krijgt, waar je de verantwoordelijkheid hebt over het grootste en beste materiaal en waar je mooie plekjes van Nederland te zien krijgt? Een baan waar geen enkele dag hetzelfde is en waar je veel contacten hebt met klanten en collega’s? Lees dan vooral even verder!

Elke dag opnieuw levert #teamcornelissen topsport in een topteam waar we al meer dan 90 jaar onze klanten ontzorgen op het gebied van transport, warehousing, pallets en geconditioneerde oplossingen in zowel de retail als farma.
Wij zijn op zoek naar kandidaten die tot vrachtwagenchauffeur opgeleid willen worden en vervolgens aan de slag gaan als vrachtwagenchauffeur winkeldistributie op een van onze locaties.

Hoe ziet onze opleiding eruit?

De opleiding tot vrachtwagenchauffeur volg je middels het traject van het Sectorinstituut Transport en Logistiek. Wanneer jij het C-rijbewijs hebt behaald, kan je op sommige standplaatsen al starten op de bakwagen.
Je zal van tevoren op twee daagse introductie komen bij onze eigen Cornelissen Academy, daarna zal je ingewerkt worden door een mentorchauffeur. Heb je het vertrouwen dat je alleen kan? Dan ga je zelfstandig aan de slag!

Op het moment dat je ook het CE – rijbewijs hebt behaald, ga je doorstromen naar de trekker oplegger met begeleiding van mentorchauffeur

Wat zoeken wij?

Nadat wij jouw sollicitatie hebben ontvangen start de procedure. Hieronder staat in stappen beschreven hoe de procedure eruit komt te zien.

1) Via de sollicitatie button verzend jij jouw cv en motivatie.
2) De opleidingscoördinator van Cornelissen neemt contact met je op voor een eerste klikgesprek.
3) Om een goed beeld te krijgen van de werkzaamheden ga je na het 1e klikgesprek mee met één van onze chauffeurs op je toekomstige locatie.
4) Het tweede gesprek vindt plaats bij Cornelissen Transport met de teamleider van de desbetreffende locatie waar jij komt te werken.
5) Bij een wederzijds positief gesprek word je aangemeld voor de STL-testdag.
6) Bij een positieve uitslag starten we met de opleiding tot C en/of CE chauffeur.

Heb jij je C(E) behaald? Dan start je bij Cornelissen Transport BV.

Wat bieden wij?

Wil jij graag vrachtwagenchauffeur worden? Haal gratis je rijbewijs bij Cornelissen mét baangarantie. Wil jij ook graag werken tijdens het opleidingstraject? Dan zoeken we samen naar een geschikte werkplek tijdens jouw opleiding!

Verder bieden je marktconforme arbeidsvoorwaarden. Minstens zo belangrijk is dat je je thuis voelt in een familiebedrijf dat een kwaliteitsslag aan het maken is door zaken nog slimmer, meer planmatig en super efficiënt aan te pakken.

Interesse?

Heb je interesse in deze leuke functie? Klik dan gauw op de sollicitatieknop, laat je CV en je contactgegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Vacaturegegevens